Facebook

Beoordelingen van Full Moon Express Den Haag

Recente recensies van Full Moon Express Den Haag

4 sterren na 217 reviews

, 14-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hoge kwaliteit en lekker eten .

, 07-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 03-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eerste bezorging kwam geheel als lekkende zak saus aan, alles was gemixed en niet meer te eten, maar na telefoontje alles nieuw, snel, en vooral ontzettend lekker. Super netjes opgelost en zo heerlijk gegeten, een aanrader!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heerlijk. Vlees was van goede kwaliteit en het eten was goed warm.

, 26-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

1 uur te laat

, 21-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was lauw en er zat geen smaak aan, werd na circa 1-uur later pas bezorgd. Na telefonische contact met de zaak was er geen goede terugkoppeling.

, 21-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zsm is op dinsdagavond anderhalf uur. Ik woon 400 meter van ze af. Plastic zak doordrengr met saus. Eten lauw.

, 19-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bakjes van de meegeleverde chili-olie waren niet goed gesloten, waardoor alles onder de olie zat. In de zoetzure kip met verse ananas was geen ananas te bekennen, de kip was taai.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Was weer erg goed! We blijven komen.

, 16-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het gerecht met eend bevatte heel veel botjes. Wat jammer! Anders zou u het misschien kunnen vermelden op de site. De bezorging liet erg lang op zich wachten.

, 12-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Really fast delivery < 25 min. For the price I expected more meat, there was lots of white rice. The bubble tea is overpriced. Don’t feel like ordering again.

, 10-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was geweldig en zeer betaalbaar, wel 50 minuten wachten maar t was t waard!

, 09-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was lekker, helaas niet warm genoeg

, 04-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De kwaliteit van het varkens en kippevlees was dit keer niet goed, het was taai wn.niet mals De zoetzure saus was niet zoet maar te heet van smaak. Dus dit keer een vervelende nasmaak ervan.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

To receive my order took almost 1 hour, I had to call and ask for my food. When I received the order, the liquid was out of the box and the plastic bag was full of it, to out the food in a plate was very complicated.

, 15-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Elke keer weer briljant. Ondanks dat wij 4,2 km van ze vandaan wonen, weten ze altijd het eten goed warm en binnen 45 minuten te bezorgen, top.

, 14-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten!!!

, 07-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten is heerlijk en goede porties. Alleen dit keer zat er erg weinig vlees bij het Cha Siew-gerecht (BBQ Pork). Niet wat we gewend zijn.

, 04-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede kwaliteit, alleen de bezorging duurde wat lang (+30min)

, 30-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 25-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer erg lekker (zoals altijd) en nog genoeg over voor morgen

, 22-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

babi pagang niet zo lekker viel tegen ..

, 14-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De honey pepper chicken was weer overheerlijk!

, 13-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten!

, 04-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Just perfect!

, 30-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 29-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het heeft lekker gesmaakt! En een vlotte bezorging!

, 29-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 27-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten! Daarnaast nette en aardige bezorgers die altijd optijd zijn, dus een thumbs upp voor jullie !

, 23-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

nasi was flauw,spek te dun gesneden meestel lekker dik..

, 21-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 09-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben kleine hapjes besteld zoals loempia's met eend, kippenvleugel met zout en peper en een.zeewier salade .... De gerechten waren smakelijk en goed verzorgd, alleen de zeewier salade was met weinig zeewier, had wat meer mogen zijn. Take away en eten daar is goed.

, 31-07-2018

Kwaliteit:

Rating

, 18-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker, meer dan genoeg en snel bezorgd. Top.

, 04-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

het lijkt erop dat het recept van Sweet & Sour Crispy Pork permanent gewijzigd is naar sweet, sour en spicy, en dat men crispy tegenwoordig ook letterlijk neemt (vroeger was het mals, nu meer hard/taai, en niet meer uitnodigend voor vervolgbestellingen)

, 25-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging was 30 minuten te laat

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle vlotte bezorging van oké eten tegen oké prijs

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-05-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik had 3 Hong Kong BBQ's 2/3 meat combo besteld. Ik heb vaker besteld en normaal gesproken ben ik tevreden maar dit keer waren de porties (rijst, noedels en ook het vlees!) veel kleiner dan gewoonlijk , de egg noedels waren erg droog en de Roast duck was alleen maar botten en vet :-( Ik mis ook dat ik alleen een portie rijst niet apart kan bestellen (voor een kind). Jammer !

, 17-05-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

The fish wok meal with spicy schezuan sauce we ordered was very sour, not happy :(

, 14-05-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bezorging was snel en netjes. Bestelde maaltijden waren vers en warm.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-05-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-05-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker alleen duurde erg lang.

, 30-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik ben niet tevreden met de bezorgtijd. Besteld om 17.56 en werd pas bezorgd om 19.10 u. Dit is veel te lang en valt onder geen goede service.

, 30-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

2 uur gewacht op het eten, was lauw/koud bij aankomst.

, 30-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 30-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas zal ik hier niet meer bestellen, omdat het eten koud werd afgeleverd, en het de medewerkers van deze toko niets kan schelen. Succes, maar van mij geen cent meer!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 25-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Smells levering en lekker eten

, 24-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

mijn favoriete lunch... Ramen Soup!

, 21-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Beef met veel vet eraan

, 16-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging duurde maar liefst 1 uur en 20 minuten. Tegen de tijd dat ik het eten had was deze kwalitatief minder goed dan normaal. Volgende keer beter Full Moon!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker zoals gewoonlijk. Alleen de sambal en loempiasaus lekt altijd dat alles helemaal onder zit. Oplossing: beter afsluitbare kuipjes voor de sambal en de sausjes

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ramen soup is just great and delivery is fast!

, 30-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere Ramen soup and snel bezorgd

, 29-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super vers en ongelofelijk dat ze het elke keer goed warm en snel bezorgen, want het is 15 minuten rijden.

, 26-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd dikke prima

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 16-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hi, we are frequent customers of your restaurant. We felt that the taste and quality of the food is not as good as it used to be. We found the taste is not good especially in the last 2 deliveries. I hope you will improve your service. Thanks!

, 14-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Uur moeten wachten

, 10-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bij de Bento box zaten geen garnalen, en de bezorging was slecht; bijna 50 minuten te laat. Dit is de vierde keer dat we hier bestelden, omdat de gerechten gewoon heel lekker zijn, maar op deze manier raken ze ons kwijt als klant.

, 09-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 09-03-2018

Kwaliteit:

Rating

, 05-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mijn favoriete lunch... Wonton noodle soup van Full Moon Express!

, 04-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke kiploempia’s! Bezorging heel vlot.

, 28-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Full Moon Express maakt heerlijke noodle soepen. Geweldig voor de lunch!

, 24-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel en goed

, 07-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten, en snelle bezorging! Heel fijn! Dankjewel

, 06-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker

, 05-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De wonton soep is heerlijk als lunch gerecht!

, 05-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten en tijd waarop bezorgd werd was prima. Maar de bezorger is wel zeer onvriendelijk.

, 04-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker! 1 tip: Ik zou het fijn vinden om ook een 3meat kombo BBQ te kunnen bestellen. Max is 2meat nu.

, 04-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Order was never delivered

, 04-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Garnalen in zoet zure saus met verse ananas.. Garnalen waren zo zompig als wat.. Leek wel alsof ze in aan het begin van de dag in het beslag of iets gebakken waren en de hele dag in de saus hebben gelegen.. Ananas was ook ver te zoeken.. Vooral heel veel uit en een klein beetje paprika

, 03-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 27-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 25-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Geweldig eten, vlotte bezorging.

, 15-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker. Had iets warmer gekund.

, 13-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

het eten was niet warm en de sausen waren uit de bakjes gelopen de zak in. Beter in metaal folie verpakken. geen sukses deze keer.

, 10-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

everything was great!

, 10-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

heerlijk gegeten, porties precies goed

, 10-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was lekker, maar de vorige keer vonden wij het eten wel lekkerder. De bestelling had ik ruim van te voren geplaatst, met de melding dat het eten om 12.00 uur bezorgd moest worden. Het eten werd eerst om 12.25 uur geleverd, terwijl de afstand van full moon en mijn adres met de fiets niet meer dan 10 minuten bedraagt.

, 31-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 30-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker eten, kan ik echt van genieten. We bestellen er heel vaak. Food bites, chicken en prawns salt & pepper. Slechts 2 minor puntjes ondanks alle verzoeken krijg je geen extra sambal en de fried Rice proeft niet altijd vers

, 26-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel, warm en crispy, heerlijk gegeten.

, 18-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vreselijk, eten was lauw, de saus was uit de bakken gelopen tijdens vervoer en slechts 1 van de 3 bestelde ossehaas producten bevatte ossehaas. Hoe gaan jullie dit corrigeren?

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hun eten is gezond, lekker en vol met verse groente. Een portie is genoeg voor één en eerlijk geprijst. Zelf op de hun sfeer volle locatie kan je genieten van een lekker eten.

, 17-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Uur en kwartier gewacht, het eten was ook al niet meer warm. Jammer.

, 17-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ok

, 11-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Normaal heel tevreden over de netheid van het product. Deze keer jammer genoeg niet, het eten was niet goed geseald en daardoor droger dan normaal en ook flink afgekoeld.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

bezorging 1 uur en woon op 10 minuten afstand..extra 0.99 voor een handjevol noodles ? sla en kip teryaki (ver zoeken ) ..ehrm..? pangsit en garnalen oud vet of 3x in frituur ?..1 cupje waterige smakeloze saus erbij...nou nee laat maar

, 25-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd goed, zaaalig varkensvlees en de soep heel creatief ingepakt!👍🏼

, 16-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 07-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De honey pepper chicken was weer heerlijk!

, 01-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

bezorging was op tijd, opzich had het gerecht prima in orde kunnen aankomen, maar kennelijk was men of vergeten de bakjes dicht te drukken of hield de rijstijl van de bezorger te wensen over, waardoor er letterlijk geen saus meer bij de Kong Pao Chicken zat in de bak, maar alleen in de plastic zak waar de bakjes inzaten, over de rest van de bakjes en chopsticks/papieren heen, alles ook doorweekt, erg jammer. (foto op aanvraag leverbaar) (noot: als dit mijn eerste bestelling was geweest was dit ook de laatste geworden, want dit was echt niet zoals het zou moeten, de bezorger in kwestie was zich ook degelijk bewust van de stand van zaken, want die gaf de tas op zo'n manier dat het niet direct opviel )

, 31-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten smaakte goed en de bezorging was vrij snel. Via mijn tablet lukte het niet om de betaling af te ronden en moest ik het via mijn pc doen. Al met al een goed adres.

, 27-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was erg lekker. De loempia's waren helaas lauw toen ze binnen kwamen. Voor de rest tevreden over de smaak en hoeveelheid. Aanrader!

, 23-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd, heerlijk eten, goede porties en op tijd bezorgd.

, 18-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Precies op tijd en heerlijk.

, 16-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging is te laat. Het was voor half 12, maar ik heb het gekregen om half 1.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

het eten was heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was in minder dan een kwartiertje bezorgd na tijdstip van bestelling. Wederom erg lekker! Alleen bij dit combi gerecht wat weinig rijst. Maar wel super lekker!

, 04-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Nog steeds even lekker!

, 30-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten is keer op keer lekker! Alleen de bezorging laat te wensen over. Als ik zo snel mogelijk aanklik, is het er vaak binnen een half uur. Als ik echter een tijdstip aanklik, duurt het veel langer! De eerste keer kreeg ik het een half uur te laat. Gisteren 19.00 uur aangegeven, de bezorger was er om 19.50!! Gelukkig wel het wel warm. Maar het lijkt wel alsof ze het gerecht pas bereiden op het tijdstip dat je aangeeft, ipv dat het dan wordt bezorgd! Op zich typisch Chinees, het niet zo nauw nemen van de tijd... ;)

, 23-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten is geweldig! Wij gaan vaak naar het restaurant maar soms zijn we lui en dan moeten we toch maar bestellen. In totaal met ze 2e ongeveer 150 keer de pho op 😁 enig minpuntje is dat je bij bezorging geen stempel op je spaarkaart krijgt. Als dat het geval was hadden wij al 10 gratis gerechten gehad 👍

, 14-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ordered the roasted duck with chinese noodles. Noodles were not tasty and hardly any meat on the roasted duck although I ordered 2 meat combo. Usually the food is great but not this time :(

, 11-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We bestellen regelmatig. Het eten is echt heerlijk en het wordt snel geleverd. We gaan er ook regelmatig eten en het personeel daar is erg vriendelijk. Het eten is heerlijk en heel goed betaalbaar. Echt een aanrader dus!!!

, 09-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Had ruim op tijd (17:00) een bestelling geplaatst voor levering om 18:15, uiteindelijk was het eten er pas na 19:00. Drie keer telefonisch contact gehad en elke keer voor mijn gevoel afgescheept met de opmerking dat de bezorger onderweg was, zonder dat er naar bestelnummer of naam gevraagd was. Erg jammer en ben ik niet gewend van Full Moon Express. Eten was prima maar bijna koud. Volgende keer geen bezorging meer voor mij maar in het restaurant eten.

, 04-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging, erg lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was niet volgens bestelling! Na eten last van maag

, 19-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik bestel altijd de Beef Bento box en het kwam zonder saus.

, 19-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Great food, good quality, well seasoned and delivered within an adequate timeframe.

, 10-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles was prima!

, 31-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten, vers en super smakelijk. Aardige bezorgers!

, 31-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super snelle bezorging. Het eten was erg lekker, in het restaurant zelf krijg je alleen meer vlees

, 25-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was lekker, alleen de bezorging was absoluut niet "express" te noemen. We hebben 2 uur en 10 min moeten wachten en het was een doordeweekse dag in vakantietijd.

, 22-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel bezorgd, Helaas niet de volledige bestelling ontvangen. Erg jammer.

, 29-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik ben een reguliere klant van full moon express en ben meestal wel redelijk tevreden. Echter vandaag ben ik zeer teleurgesteld in de service! Ik wacht ondertussen al meer dan 2 uur op mijn bestelling en heb al 2 keer naar het restaurant gebeld om te vragen waar mijn bestelling is. De 1e keer vertelde een medewerker mij dat mijn bestelling opnieuw gemaakt moest worden en er een ijsje bij de bestelling wordt gedaan om het goed te maken. Een uur later heb ik nog steeds niks ontvangen en bel ik weer. De heer aan de telefoon geeft aan dat hij de manager is van de bezorging en geeft mij 2 keuzes: om mijn bestelling nu opnieuw te laten maken en door hem persoonlijk te laten bezorgen of op mijn bestelling te wachten die de bezorger nu bij zich heeft ergens anders. Dit vind ik geen passende oplossing voor de situatie en ben zeer teleurgesteld in de omgang met de klant. Inmiddels na 2,5 uur heb ik mijn bestelling ontvangen. Het eten was koud en het ijs was helemaal gesmolten.

, 29-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

prima smaak; goede prijs-kwaliteit verhouding. Klein minpuntje dat het lauwwarm werd aangeleverd. Kan beter met huidige verpakkingsmateriaal en transport mogelijkheden.

, 26-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Uitstekende kwaliteit, vlotte bezorging.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 16-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Met aflevering was iets misgegaan met de verpakking, maar snel en kosteloos opgelost. Smaakte uitstekend.

, 08-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging en lekker eten. Goed op smaak en lekker warm. Zeker nog een keer bestellen

, 07-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super !!

, 06-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

ik ben een fan! alleen bij de vorige bestelling waren de Mango sago Pomelo soepen niet goed afgesloten waardoor de bekers gingen lekken. Wat ik mij vooral afvraag is of de deksels niet goed zijn gecontroleerd of er iets fout is gegaan onderweg.

, 06-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

The service was terrible the food took over 2 hours and arrived cold

, 20-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 12-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles prima in orde

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 05-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 31-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Very good food, tasty and still warm. Delivery on time. Very pleased with everything.

, 24-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 21-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

snelle bezorging, eten zelf was prima in orde en goed warm wel als klein aandachtspuntje dat ik dacht dat ik een "Create your own noodle bowl" bestelde in de verwachting dat deze net als in de winkel, een noodle-soup zou zijn, maar dit dus niet het geval was. (allicht dat noodle-soup niet beschikbaar zijn voor thuisbezorging? maar dat zou dan duidelijker aangegeven mogen worden)

, 17-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Very fast. Good

, 30-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Als vanouds warm en LEKKER!

, 27-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

perfect. Zoals iedere keer dat ik bestel

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten altijd!!

, 17-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 08-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik werd heel netjes gebeld om te vertellen dat de regular Coca Cola blikjes op waren of deze mochten worden vervangen door Coca Cola Zero of eventueel wat anders mocht ik geen Coca cola zero willen. Verder was het eten precies op de gewenste tijd dat ik had doorgegeven. Uiteraard was ook het eten weer heerlijk!

, 02-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 02-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Paid but never received the order.

, 23-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten en snel geleverd!

, 18-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was lekker en binnen 20 minuten bezorgd

, 07-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd lekker eten van Full Moon Express, helaas was er een foutje in de bestelling geslopen. Ik had een keer kip en een keer varkensvlees besteld, maar kreeg twee keer varkensvlees.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten en goede porties!

, 15-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was goed en warm. Levering op tijd.

, 23-09-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 01-09-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Laten bezorgen. Prima op tijd, eten nog goed warm en smakelijk.

, 28-08-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Great food! Great delivery service!

, 24-08-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd heerlijk gegeten

, 11-08-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 06-08-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 06-08-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 03-08-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bij elk grote bestelling, wordt er altijd wel iets vergeten maar wel goed nabezorgd na het bellen.. elke keer weer.

, 24-07-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwaliteit was erg goed. Bezorging was 25 minuten vroeger dan gevraagd daardoor was het eten koud op het gewenste tijdstip, jammer

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-07-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor de tweede keer besteld en wederom heerlijk gegeten en goed op tijd bezorgd top

, 15-07-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Omdat de vorige keer iets fout was gegaan met de bestelling, heb ik ter compensatie een actiecode gekregen. Naar tevredenheid opgelost, bedankt voor deze goede service!

, 15-07-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten was de eerste keer dat we hadden besteld maar heb niks anders te zeggen dan top. Alles was goed op smaak en voldoende eten. We zullen wel vaker gaan bestellen en een enorme pluspunt is dat je 5% korting krijgt op je bestelling top

, 11-07-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Een van de beste in Den Haag. Enige tip die ik kan verzinnen is een grotere sambal bakje. Verder helemaal top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-07-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker eten! We bestellen regelmatig omdat het snel en super lekker is!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-07-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, prima service en betaalbaar

, 30-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 21-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker als altijd

, 15-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten is altijd super lekker en voordelig geprijst. De bezorging is altijd super snel en erg vriendelijk. Echt een aanrader voor iedereen.

, 14-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

het eten was weer goed !! maar de bezorging was dit keer echt de winnaar !! 18 min na mijn bestelling ging de bel. en hij heeft toch gauw 4 km moeten rijden. dus top jongens ga zo door !!! en kreeg me vergeten colatjuh van de vorige keer ook nog. :)

, 07-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 02-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

prima gegeten.

, 02-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 29-05-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 20-05-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd lekker. Altijd snel en een goede prijs!

, 10-05-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 02-05-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eiergerecht met tomaat en nasi, honey pepper beef met eiernoodles en wat snacks erbij besteld. Supersnelle bezorging en het eten was zoals altijd weer heerlijk! Fijn dat er 5% korting geldt via deze weg!

, 29-04-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker maar helaas duurde het meer dan 2 uur voor onze bestelling er was.

, 17-04-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-04-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 10-04-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

was te laat verder erg lekker

, 09-04-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 05-04-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 30-03-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker

, 24-03-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 15-03-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super snel met de bezorging, eten was warm, allemaal in papier ingepakt (blijft langer warm en is milieuvriendelijker). Het eten was lekker, het is natuurlijk geen 5 steren Michelin restaurant, maar dat weet je al in het moment dat je voor 7-8 euro pp kan eten en nog is thuis bezorgd. Gratis drankje was vergeten maar bezorger is super lief na 10 minuten terug gekomen om alsnog de drankje mee te geven. Goede service!

, 14-03-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was snel bezorgd. Heb er weer van genoten, ruime porties en heerlijk eten. Er miste helaas wel drinken van de bestelling, en ik vind het jammer dat je bij bestellen geen stempels kan sparen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-03-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goedendag! Inmiddels heb ik 4 x eten besteld bij Full Moon. De smaak is uitstekend en het oogt aantrekkelijk. De bezorging is minder. 1 x Kwam wat ik besteld had veel te laat. Ik moest zelf bellen om Full Moon eraan te herinneren dat ik besteld had. Tot 2 x toe was men het dessert vergeten. Succes!

, 12-03-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 10-03-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 09-03-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 08-03-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 06-03-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zalig gegeten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-03-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging. Heerlijk en goed verzorgd eten.. Full Moon is voor mij de beste. Ik geniet er elke keer weer van. Ria

, 03-03-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 27-02-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

The food is good, very nice taste and consistency, not too salty, we really enjoyed it. However, it took about an hour to arrive (delivery) .

, 26-02-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 19-02-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 12-02-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 09-02-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-02-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

heerlijke kerrie flapjes, pasteitjes, helaas kleine portie goeie nasi goreng met garnalen. dit werd 45 minuten eerder dan verwacht bezorgd.

, 04-02-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 03-02-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Grill salads waren smakelijk. En een vlotte bezorging! :)

, 02-02-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 01-02-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-01-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd vers en lekker. Ben zeer tevreden. De Hong Kong BBQ is onze favoriet

, 25-01-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 24-01-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 23-01-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas kwam het eten 20minuten te laat en het was lauw. Maar het eten zelf was zalig. Heerlijk vers.

, 22-01-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten snel bezorgd

, 27-12-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 20-12-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling be estigd maar niet bezorgd na telefonisch contact alsnog verkeerd bezorgd . Wel fooi gegeven maar geen voorgerecht ontvangen. word bij de volgende bestelling gecompenseerd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-12-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-12-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten en prima op tijd

, 05-12-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

You forgot my desert yesterday, thank you ...

, 04-12-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer tevreden!

, 26-11-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 18-11-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 12-11-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk! Vergeten drankje werd later nog gebracht. Top!

, 06-11-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Food was good. delivery time was fair.